Anmeldelser

Anmeldelser

BIG WIPES · ANMELDELSER

BIG WIPES mærket er veletableret og overgår andre produkter, når det drejer sig om rengøringskraft, sundhed, sikkerhed og brugervenlighed. Ingen anden renseserviet til professionelle, på det Europæiske marked, kan fjerne så mange forskellige substanser så effektivt.

DET SIGER KUNDERNE DER BRUGER BIGWIPES:

Kaffe- eller te-pause?

Ingen rindende vand eller ingen adgang til vand og sæbe? Intet problem!

BIG WIPES er antibakterielle, så du kan rense dine hænder før du sætter dig ned og spiser din frokost.

Penge sparet på rengørring

"Betonskæring, fedt, asfalt, støv, maling, harpiks, olie, gips, fugning, og du kan blive ved. Nu kan fjerne snavset. Nedrivningsopgaver, oliefyr / centralvarme kedler, skorstene, afløb osv. er en daglig udfordring og vi bliver konstant beskidte i disse miljøer. Men takket være Big Wipes, kan vi i det mindste besøge vores forskellige kunder præsentabelt og komme hjem til vores koner med rene hænder i slutningen af dagen!"

Michael Gill, Building Services Contractor

Penge sparet på færre klager fra kunder:

"Vores virksomhed installerer VVS-systemer samt sanitetsprodukter i almene boligprojekter. Jeg har altid en bøtte med BIG WIPES - MULTI SURFACE renseservietter i min værktøjstaske, som er fantastiske til tørre silikonerester af mine hænder og fliser."

Joe Campanella, Plumbing, Heating and Air Conditioning Engineer

Hvis vi bare havde haft BIGWIPES:

"En af vores elektriker lærlinge fik desværre sat sine beskidte hænder overalt på en nymalet væg. Vi måtte få malerne tilbage for at male hele væggen om. Hvis vi havde haft Big Wipes på stedet, kunne vi have sparet os selv udgifterne til malerarbejde, ekstra overarbejdebetaling, tid og udgifter til brændstof."

Geoff Marsden, Managed Services Company

Penge sparet på rengørring af arbejdstøj:

"Da vi har fået spande med Big Wipes Heavy-Duty, sparer vi en formue på tøjvask eller udskiftning af vores arbejdstøj! Før vi havde Big Wipes, tørrede de ansatte ofte deres hænder af i deres bukser og så sjuskede ud. Nu ser de meget mere professionelle ud."

Steve Taylor, Facilities Manager

Penge sparet gemt på fjernelse af generende rester på hænderne hele dagen:

"Jeg arbejder meget med glasfiber, harpiks og fugemasse, der klæber sig til metal, træ og glas blandt andet. BIG WIPES formår at fjerne sådanne rester af mine hænder, værktøj og overflader. De er geniale!!"

Neville Davis, Randell & Janes Roofing

Penge sparet på erstatningskrav og skader:

“En stod jeg på en stige og brugte PU skum oppe på en afsats, men uheldigvis kom der et vindstød og blæste en del af PU skummet ned på naboens bil. Det lykkedes mig at fjerne det hele med BIG WIPES, så jeg arbejder aldrig med PU skum uden at have en bøtte BIG WIPES i nærheden. Plus renseservietterne er fantastisk til at rense dysen på sprayflaksen og eventuelle skum spild. Big Wipes er for mig førstehjælp til en PU skum flaske!"

Mark Blow, Property Maintenance Contractor

Penge sparet på sygefravær:

"Som en, der har lidt af hudproblemer i fortiden, kan jeg ærligt sige BIG WIPES aldrig generer min hud. Ifølge de seneste tal fra Health and Safety Executive (HSE), er der over 35.000 tilfælde af arbejdsbetingede hudlidelser diagnosticeret af læger hvert år i Storbritannien. For mange arbejdere og fagfolk indenfor rengøring er hænderne deres levebrød. Så at rense hænderne effektivt, mens man stadig er i stand til at drage omsorg for dem er yderst vigtigt. Hurtig fjernelse af irriterende stoffer kan være afgørende, og hvis ikke har det en påvirkning af hudsygdomme på hænderne der kan være invaliderende og med alvorlige konsekvenser hvis de forsøger at fortsætte med arbejdet uden brug af eksempelvis BIG WIPES."

Sean Wilkinson, Dulux Select Painter & Decorator

Penge sparet på installatørarbejde i snavsede miljøer:

"Vores entreprenørvirksomhed arbejder med mekaniske og elektriske bygningsinstallationer, kommunikationsteknologi og systemintegration i erhvervsejendomme og privatboliger. Eksempelvis er små loftrum særligt ubehagelige og beskidte steder at arbejde i og BIG WIPES er en hurtig, nem og transportabel løsning til at fjerne sod og snavs."

Trevor Jones, Electrical Contractor

Penge sparet på istandsættelse:

"Vores virksomhed opererer hovedsageligt i private huse, sundhedspleje, uddannelse og lokale myndigheder. Vi bruger altid de bedste og mest holdbare og smudsafvisende BIG WIPES - MULTI PURPOSE der er perfekte til at fjerne pletter fra overflader. Plus, når jeg eksempelvis har malet paneler, vikler jeg en BIG WIPES rundt om en spartel og kører det langs kanterne hvor jeg har overmalet - fjerner BIG WIPES malingen hver eneste gang".

Stuart Grange, Painting Contractor

Penge kunne være sparet på skadesomkostninger, arbejdskraft og erstatningskrav:

"Jeg havnede i en meget klæbrig situation, omkring et år siden, hvor noget lim havde lækket på kundens dyre gulv under en køkkenmontering. Da jeg opdagede det, var limen tørret ud og det tog mig meget lang tid at fjerne. Jeg ved nu, at en BIG WIPES ville straks ordnet det problem, sparet mig en masse tid, kræfter og besvær, og jeg ville ikke have haft en ulykkelig kunde!"

Matt Launders, Subcontractor

Penge sparet på evt. tab af omdømme:

"Vi arbejder med high-end indretning på luksushoteller og boligudvikling og har mine BIG WIPES med mig overalt. Jeg har ikke råd til at have noget snavs eller spild der kan ødelægge overflader, så vil min virksomheds omdømme lide skade."

Andrew Drummond, Fit-Out Joinery Firm

Penge sparet på uheldige spild:

"Vi har BIG WIPES i alle vores varevogne. BIG WIPES virkelig er vores førsteprioritet mod snavs, skidt og spild. Vi sætter en ære i at sikre vores arbejde, vores kunders tilfredshed og oprydning er en del af det."

Rolan Howard, Property & Facilities Management

Penge sparet på at fjerne lim:

"Vores virksomhed er specialiseret i fliselægning af høj kvalitet og gulvbelægning indendørs til private og erhvervsejendomme. Hvor end jeg arbejder har jeg altid min BIG WIPES HEAVY DUTY bøtte tæt på mig, for at slippe af med gulvbelægnings-lim der kan sive gennem samlingerne også selvom der er begyndt at størkne."

Ross Mcinery, Flooring Contractor

Penge sparet på sygefravær pga. alvorlig sygdom:

"At arbejde på med ombygning af bygninger, er vi ofte det første hold på stedet. Vi bliver indsmurt i alt mulig skidt og snavs. Jeg er evig taknemmelig for min BIG WIPES, da der aldrig er noget vand til rådighed hvor jeg har brug for det, så kan jeg jo kke vaske mine hænder. BIG WIPES er også antibakterielle og anti Weils sygdom, som giver mig ro i sindet, da jeg ved vores pelsklædte venner har svinet i vores arbejdsområde."

James Morris, Entreprenør

Efterlader opgaven som du aldrig har været der. Ankom til den næste opgave som det var den forrige, frisk og ren.

Se hvordan BIG WIPES fjerner: