FAQ

FAQ


BIG WIPES industri renseservietter – Videoer og FAQ

Hvad er BIG WIPES? Hvad er forskellen på bøtterne?:


Sådan åbner du en BIG WIPES bøtte:

Sådan fjerner du PU skum fra et tæppe:


Sådan fjerner du PU skum fra armen / hånden:

Sådan fjerner du snavs:


Sådan fjerner du silikone:

Sådan fjerner du maling:


Sådan fjerner du lim :

Sådan fjerner du fedt og olie:


MULTI TESTEN PÅ ARM:


Hvad kan Big Wipes fjerne?

Fjerner nemt og problemfrit:

 • PU skum
 • Silikone
 • Olie
 • Fedt
 • Lim
 • Harpiks
 • Maling
 • Snavs og meget mere

Egenskaber for alle servietter:

 • Anti-bakteriel
 • Ekstra stærke
 • Ekstra meget væske
 • Minimalt indhold af sprit
 • Med Aloe Vera

 

Generelle spørgsmål omkring BIG WIPES produkter:

Hvilke krav opfylder Big Wipes?

Big Wipes produkterne er dermatologisk testet og er godkendt i henhold til EU regulativet nr. 1223/2009, der omhandler kosmetiske produkter. Produkterne er testet på mennesker og ingen form for hudirritationer er blevet registreret.

Sikkerhedsdatablade kan rekvireres på dansk og engelsk hos Scanlico Denmark A/S på telefon 38 71 69 59 eller info@scanlico.dk.

 


Indeholder Big Wipes konserveringsmidler?

Nej. Ingen af Big Wipes produkter indeholder konserveringsmidler, hvilket er med til at gøre Big Wipes unik i forhold til lignende produkter og understreger produkternes innovation og høje kvalitet.

 


Hvad betyder ”4X4 FORMULA”?

4X4 formlen blev introduceret af Big Wipes tilbage i 2014 og var en klar forbedring af væsken, som er basis i alle produkterne. Den nye forbedrede formel indeholder 4 x ekstra-stærke rensemidler og 4 x hudplejemidler.

Den nye 4X4 formel er blevet endnu mere effektiv og fjerne hurtigt og nemt de substanser som der anvendes i løbet af en arbejdsdag. Trods den forbedrede effektivitet er væsken blevet endnu mere skånsom overfor dine hænder, da Big Wipes har tilsat hudplejemidlerne Aloe Vera, glycerin, lanolin og E-vitaminer, som hjælper med at beskytte, pleje og fugte dine hænder.

 


Indeholder Big Wipes sprit?

Ja. Væsken er vandbaseret og indeholder en lille procentdel sprit, der anvendes til at få vandet til at fordampe. For at opveje sprittens negative egenskab i form af udtørring af hænderne, er væsken fra Big Wipes tilsat Aloe Vera, Glycerin, Lanolin og E-vitaminer. Herved undgås udtørring af hænderne og brugeren undgår, ved brug af Big Wipes, tørre hænder med små revner der svier/irriteres, når såret kommer i forbindelse med forskellige materialer i løbet af en arbejdsdag. Med Big Wipes blødgøres hænderne og man undgår revner der skyldes tørre hænder.

 


Er Big Wipes biologisk nedbrydelige?

For at kunne give et korrekt svar til dette spørgsmål, så skal svaret deles op i forhold til serviet og væske.

Væsken der anvendes til Big Wipes produkterne er den samme uanset hvilket produkt der vælges. Væsken er biologisk nedbrydelig, da den er vandbaseret.

Derimod er der forskel på servietterne i de forskellige bøtter.

Servietterne i Multi-Purpose (sort låg) og Heavy-Duty (rødt låg) bøtterne er IKKE biologisk nedbrydelige og skal bortskaffes med dagrenovation.

Servietterne i Multi-Surface (grønt låg) er biologisk nedbrydelige. Vi anbefaler dog, at servietterne ved bortskaffes med dagrenovation.

 


Er Big Wipes anti-bakterielle?

Ja. Samtlige produkter i Big Wipes serien er anti-bakterielle og har en ekstra-ordinær god anti-mikrobiologisk aktivitet med en elimineringsgrad på >99,9% mod helbredsskadelige så som Coli-bakterier, Salmonella, Listeria, Stafylokokker m.fl.

 


Er Big Wipes godtkendt til fødevare produktion?

Big Wipes er IKKE godkendt til brug ved fødevareproduktion eller ved rengøring i kantiner eller lignende. Idet Big Wipes er tilsat duft og hudbalsam

 


Big Wipes har ved flere test vist sig at være særdeles effektive i beskyttelse mod infektion af Leptospirose (kommer bl.a. fra rotter og er årsag til Weils syge), hvor bakteriestammerne blev 100% elimineret.

 


Servietterne kan påvirke nogle typer af plastic, så de er ikke egnet til nogle plastik typer og sarte overflader.

 


Hvad er forskellen på de forskellige bøtter?

Som udgangspunkt er væsken den samme uanset hvilken produktvariant der vælges. Forskellen skal findes i servietterne, der er tilpasset hver deres opgaveområde.

Multi-Purpose servietten (sort låg) er en ekstra stærk serviet vævet i tre fiberlag og med dybe porrer til absorbering af substanser. Udover at være nærmest umulig at rive i stykker er servietten samtidig fnugfri. Serviettens imponerende evne til at absorbere en stor mængde materiale gør, at én serviet oftest er tilstrækkelig

Heavy-Duty servietten (rødt låg) er servietten til det drøje arbejde, hvor materialet der skal fjernes sidder godt fast. Servietten er kendetegnet ved en grov side med skrub og en blød side til efterpolering. Den nye Quad-serviet absorberer imponerende 40% mere end sin forgænger og oftest er én serviet tilstrækkelig.

Multi-Surface servietten (grønt låg) er en biologisk nedbrydelig serviet, der med god samvittighed kan efterlades i naturen. Vi anbefaler dog, at man i videst mulig udstrækning bortskaffer servietten i skraldespand, dagrenovation og lignende. Servietten er blød, super-absorberende og velegnet til bl.a. rengøring og anbefales til elektrikere, indendørsbrug, cykelister, på tur m.m., hvor der er behov for at fjerne snavs samt sikre bakteriefrie overflader.

 


Hvad er Big Wipes Power Spray?

Væsken der anvendes til servietterne kan ligeledes fås i koncentreret form i 1 liters dunk med forstøver. Det giver mulighed for at sprøjte væsken direkte på overfladen og lade formlen virke inden der tørres efter med en renseserviet.